פורטל היוקרה של ישראל - prestige
 
נדל"ן יוקרה , רכבי  יוקרה , מוצרי יוקרה
לוחות קנייה / מכירה של מוצרי יוקרה
כתבות בנושאי יוקרה בישראל  , קהילות , קניון וירטואלי
 
הקלק כדי לחזור לדף הבית

ראשי

נדל"ן

עולם הרכב

עולם הגבר

עולם האשה

חוג הסילון

החיים הטובים

לבית ולגן

קהילות

 בריאות

 גורמה

 אלטרנטיבי

 נופש ותיירות

 ילדים

 תרבות

 לוח מוצרים
> ראשי > החיים הטובים > גורמה > כתבה - חדש על המדף
חדש על המדף
בר-אל
בדקנו ארבעה מוצרים חדשים: לחמניות אצבע נטולות גלוטן, תערובת תיבול להעשרת טעמי החביתה, עוגת בראוניס ויין קייצי.
לחמניות - 'בר - אל'

חברת 'בר-אל', יצרנית מוצרי מזון ללא גלוטן, השיקה "לחמניות אצבע".

היצרנית: "לחמניות האצבע מתאימות להכנת ארוחת עשר. הלחמנייה נטולת גלוטן כך שהיא מתאימה לחולי צליאק, לרגישים לגלוטן ולכל אחד שמבקש להפחית באכילת גלוטן. בנוסף, הלחמניות הן ללא תוספת סוכר, ללא שומן טראנס, ללא כולסטרול וללא לקטוז וקזאין. הלחמניות מוצעות למכירה קפואות, ומוכנות לאכילה לאחר הפשרה. ניתן לאחסן את הלחמניות כיומיים בטמפרטורת החדר או כשבועיים במקרר".

מחיר: 18 שקל לאריזה של 6 לחמניות (500 גרם) ברשת שופרסל (במתחמי green), עדן טבע מרקט, ניצת הדובדבן ובחנויות הטבע ברחבי הארץ.

דבר הנסיינית: (40, מחנכת) "טעים מאוד! אני חיבת להתחיל מהסוף, זה יותר בגזרת הממתק מאשר האוכל, ולכן לדעתי גם אין צורך למרוח בזה כלום כי זה מחזיק בפני עצמו, עוד פיתרון לילדים ששונאים ממרחים שלא מתחילים ונגמרים בשוקולד. גם לבת השנתיים, ולבת השש הייתה את אותה ביקורת (הן חיסלו את זה...). אז נכון, היום יש חברות "קדושות", כמו בר אל, שדואגות שילדים שאסור להם לאכול גלוטן לא ירגישו בעונש אבל חסר לי כל הקטע של הלחם המלא, ברור שפה אין קמח פרופר, אבל איזושהי תוספת שתהייה ערך מוסף ללחמניית ממתק הזאת. אולי שיפון? זרעי חמניות? ואולי אני סתם מתקטננת, כי אם הילד סובל אז למה שלא יהנה קצת. חשוב להוסיף כי לא רק גלוטן נשלל מהלחמנייה אלא הלחמניות ללא תוספת סוכר, ללא שומן טראנס, ללא כולסטרול וללא לקטוז וקזאין. מומלץ ביותר!".

ציון: 10
בר אל


תבלין - 'נווה התבלין'

חברת 'נווה התבלין', המתמחה בייצור ושיווק תבלינים ותערובות מיוחדות לתיבול, השיקה תערובת תיבול לשדרוג והעשרת טעמי החביתה.

היצרנית: "התערובת כוללת עשבי תיבול ותבלינים, בהם - כוסברה, פטרוזיליה, שום, בצל מטוגן ומלח. להכנת החביתה – מוסיפים כף תערובת לביצה, מערבבים ומטגנים. ניתן להשתמש בתערובת להעשרת טעמים גם בפשטידות, מאפים ומתכונים נוספים".

מחיר: 10 שקל ל-150 גרם, ברשתות וחנויות טבע ומעדניות ברחבי הארץ.

דבר הנסיין: (27, מוקדן) "חיי האינסטנט לפעמים מלחיצים יותר מאשר מקלים על החיים, כי הראש שואל, איך יתכן שזה מחליף את הטבעי? איך יתכן שתערובת של כוסברה, פטרוזיליה, שום, בצל מטוגן ומלח עדיפה מלקצוץ ולטגן ואז להוסיף ביצה וליצור חביתה לתפארת מדינת ישראל. יש דברים שצורכים אותם מיובשים אמנם אבל אני מעדיף להשתמש בהם כשאין בחנות, או שלא הספקתי לקנות, או בימים של עצלות, לרוב, אני אעדיף את הטרי. התערובת של "נווה התבלין", די טובה, היא בהחלט משדרגת את החביתה ועוד יותר חוסכת עבודה רבה במטבח, פשוט להוסיף כף, לערבב ולטגן ועדין, היא לא תהייה העדיפות הראשונה שלי".

ציון: 8.5
אחוה


עוגה - 'אחוה'

חברת 'אחוה', יצרנית מוצרי חלווה, טחינה ודברי מאפה, השיקה עוגת בראוניס חדשה בליין מוצרי המאפה.

היצרנית: "העוגה עתירה בשוקולד מריר (לפחות 20% של שוקולד). היא משווקת באריזה חדשה על פי הקו העיצובי החדש של החברה".

מחיר: 13 שקל ל-400 גרם, ברשתות השיווק ברחבי הארץ.

דבר הנסיין: (42, עורך) "מספרים שעוגות הבראוניז נאפו לראשונה בטעות, כשטבח שכח להוסיף אבקת אפייה לבלילת עוגת השוקולד. עוגת הבראוניז של אחוה מגיעה באריזה נאה וחומה, היא מתוקה ואינה נופלת מבראוניז שקונים בקונדיטוריה פרטית. הדבר היחיד שעלול לאכזב (לא אותי בכל אופן) הוא שבלחות האיומה השוררת בקיץ הישראלי אין שום סיכוי לשמור את העוגה ללא קירור, ואילו במקרר העוגה פשוט תהפוך לגוש של שוקולד".

ציון: 8.5
יקב עמק האלה


יין - 'יקב עמק האלה'

חברת 'ישרקו' - המפיצה הבלעדית של 'יקבי עמק האלה' בישראל, השיקה יין קייצי "סוביניון בלאן, 2013".

היצרנית: "היין המורכב מ-90% ענבי סוביניון בלאן ו-10% ענבי סמיון. היין הינו חלק מסדרת 'עמק האלה'.

מחיר: 86 שקל, בחנויות המובחרות ובמסעדות ברחבי הארץ.


דבר הנסיינית: (42, מ. סניף דואר) "את האדום היבש שלהם אהבתי, זה היה בחורף, הייתי בהיריון, אכלתי בשר כאילו מדובר בפופקורן באמצע הקרנה של סרט עם סנדרה בולוק והכול הסתדר. עכשיו הגיע תורו של הלבן, ואכן, קיץ גיהנום סביבי, ואין יותר מענג מלהתקרר מיין טוב. ראשית "מצרכים": הסוביניון מורכב מ-90% ענבי סוביניון בלאן ו-10% ענבי סמיון. שלוק ראשון, רגע של סחרור קל, בחיי קל, והנה אני מפרטת לכם – היין לא קליל כל כך כמו יינות לבנים אחרים שטעמתי, לא שהוא נופל לקטגוריית הכבד אבל הוא בהחלט לא מהיינות ששותים ללא ארוחה משביעה ליד, עם זאת, הוא בהחלט מתאים לקיץ, גם בזכות טוויסט החמיצות שבו. אהבתי!".

ציון: 9.5
הדפסה >>חזרה
הוסף תגובה
1
חיפוש מהיר