פורטל היוקרה של ישראל - prestige
 
נדל"ן יוקרה , רכבי  יוקרה , מוצרי יוקרה
לוחות קנייה / מכירה של מוצרי יוקרה
כתבות בנושאי יוקרה בישראל  , קהילות , קניון וירטואלי
 
הקלק כדי לחזור לדף הבית

ראשי

נדל"ן

עולם הרכב

עולם הגבר

עולם האשה

חוג הסילון

החיים הטובים

לבית ולגן

קהילות

 בריאות

 גורמה

 אלטרנטיבי

 נופש ותיירות

 ילדים

 תרבות

 לוח מוצרים
> ראשי > החיים הטובים > גורמה > כתבה - שוב חוזר הניגון: מגנום
שוב חוזר הניגון: מגנום בר בנמל
מאת: דנה הלוי
צילום-יורם-אשהיים
מגנום בר יתקיים זו השנה התשיעית ברחבת הדק הצפוני של נמל תל אביב ויציע מגוון של שלגוני גלידה לכל המשפחה במחיר 10 שקלים ליחידה.
איזה כיף!!!! הוא חזר ובגדול! מגנום, אייקון התענוג האולטימטיבי מבית גלידת שטראוס של יוניליוור, משיק זו השנה התשיעית את מגנום בר תל אביב שיפעל למשך חודש אחד בלבד, ויציע בר שלגוני מגנום Hand Made על בסיס שמנת, ציפויי שוקולד ותוספות מפנקות במיוחד.

בהתאמה לקונספט "שחררו את החיה שבכם", הלקוח מתוך קמפיין מגנום דאבל, המגנום בר יעוצב באלמנטים חייתיים וכן תפריט השלגונים יהיה נועז ומפנק מאי פעם.

אני ובני היינו באירוע של מגנום בר שהיה בנמל תל אביב, מזג האוויר היה מעולה – בלי הלחות המעיקה. התפריט מפנק ומרהיב בצבעים, טעמים, מרקמים ותוספות. כל הזמנה של מגנום בר הוכנה ע"י נציגים בהשקעה וריכוז, פשוט עבודת אומנות.
שף יוסי שטרית

השנה מוצע לראשונה במגנום בר תפריט קבוע של 10 שלגונים, בהשראת קינוחים אהובים ומוכרים. התפריט מציע את מגוון שלגוני מגנום ומגנום דאבל (מגנום בטבילת שוקולד כפולה) שונים ותוספות מיוחדות כקולי פירות יער, ג'ל לימון, ג'ינג'ר מסוכר, סבלה זיתים שחורים, קרם גבינה, ביסקוטי, וופל בלגי ועוד.

יוסי שטרית, שף המסעדות "קיטשן מרקט" ו"משייה" ושופט "משחקי השף", הכין במסגרת שיתוף הפעולה 3 שלגוני מגנום גורמה בהשראת קינוחים האהובים עליו, עם טביעת ידו המאופיינת בטוויסט ים תיכוני למנות קלאסיות:

• בקלאווה של קיץ- מגנום שוקולד בציפוי שוקולד חלב בתוספת תערובת בקלאווה של אגוזים מסוכרים, פיסטוקים, ורדים מיובשים ושברי בצק פילו. טעמנו והיה מעולה – שילוב מפתיע ומוצלח של טעמים.
המגנום של שטרית

• צ'יזקייק קיטשן מרקט- הקינוח הקלאסי והמיוחד של מסעדת הקיטשן מרקט בגרסת המגנום בר: מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן בתוספת קרם גבינה וסבלה זיתים שחורים – היה שילוב צבעים נאה, אך, משונה משהו ופחות התחבר לנו...

• פאי לימון- מגנום וניל בציפוי שוקולד לבן בתוספת קרם גבינה, ג'ינג'ר מסוכר עלי לואיזה וזילוף ג'ל לימון. נראה מאד יפה, טעים פחות.

• פאבלובה פרי יער- מגנום דאבל פרי יער בציפוי שוקולד חלב בתוספת שברי מרנג ורוד ולבן וקולי פירות יער. בעיניי – המגנום הכי טוב!! מתחת לציפוי השוקולד יש קרם פירות יער מעולה, בכל נגיסה יש כמה שכבות שונות של מקרמים ממש חגיגה לחך. מומלץ מאד!!!

לסיכומו של עניין היה נפלא, לפגוש את השף יוסי שיטרית שהסתובב במתחם והיה נגיש לכולם והתפנה לשוחח ולהצטלם עם כל המבקרים והכל בחיוך ובנחת – ממש שף טעים בפני עצמו.

לנוחות הקהל נוספו השנה עמדות הזמנה דיגיטליות עם מסכי מגע, המאפשרות הזמנה מהירה ותשלום עצמאי בכרטיס אשראי, ללא צורך להמתין בקופות.

בקיצור, רוצו, קנו, תתלהבו ותתרעננו ממגוון רב של טעמים מיוחדים.

מגנום בר - רחבת הדק הצפוני של נמל תל אביב (פתוח לקהל הרחב עד ה-25.8)
שעות פתיחה: א'-ה' 17:00 ועד 23:00, מוצ"ש 21:30 ועד חצות.

מחיר: 10 ₪ ומגנום אפוגטו - 15 ₪.
הדפסה >>חזרה
הוסף תגובה
1
חיפוש מהיר